Wat en wie is
Fysiosmile

Fysiosmile team

Fysiosmile is een praktijk voor fysiotherapie gespecialiseerd in kaak-, hals-, en aangezichtstherapie. Wij zijn gevestigd op de zorgboulevard van het ZGT Almelo en werken nauw samen met de afdeling kaakchirurgie. Ook is er een samenwerking met kaakchirurgen, tandartsen, huisartsen en overige medisch specialisten buiten het ZGT. Naast onze vestiging in het ZGT hebben wij een vestiging in Enschede. Kijk voor meer informatie op het tabblad contact.

Visie en manier van werken

Fysiosmile is ontstaan vanuit een behoefte aan gespecialiseerde therapie voor hals-, kaak-, en aangezichtstherapie. Wij werken vanuit een multidisciplinaire aanpak waarbij de patiënt centraal staat.

Ina Alberts

Algemeen fysiotherapeut. Geregistreerd Orofaciaal therapeut. Manueel therapeut (Master).
» Lees meer over Ina Alberts.

Maartje van de Moesdijk

Algemeen fysiotherapeut. Orofaciaal therapeut.
» Lees meer over Maartje van de Moesdijk.

Nicole Schoenmaker

Algemeen fysiotherapeut.
» Lees meer over Nicole Schoenmaker.

Martine Hagedoorn

Administatief medewerkster
» Lees meer over Martine Hagedoorn

Linde Olde Hampsink

Management assistente
» Lees meer over Linde Olde Hampsink.

Merel Mensink

Secretariaat medewerker
» Lees meer over Merel Mensink.

Samenwerkingsverbanden

Fysiosmile werkt niet alleen samen met de kaakspecialisten binnen het ZGT, maar ook met andere artsen binnen en buiten het ziekenhuis. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid netwerk van behandelaars waar wij u naar kunnen doorverwijzen. Voor ons is het belangrijk dat u de best mogelijk zorg krijgt en een oplossing voor uw klachten.

Bent u niet onder behandeling in het ZGT?

U hoeft niet onder behandeling te zijn bij een arts van het ZGT. Ook als u in behandeling bent bij uw eigen huisarts, tandarts, orthodontist kunt u bij ons terecht. Een doorverwijzing is niet nodig.