Wat en wie is
Fysiosmile

Fysiosmile team

Fysiosmile is een praktijk voor fysiotherapie gespecialiseerd in kaak-, hals-, en aangezichtstherapie. Wij zijn gevestigd op de zorgboulevard van het ZGT Almelo en werken nauw samen met de afdeling kaakchirurgie. Ook is er een samenwerking met kaakchirurgen, tandartsen, huisartsen en overige medisch specialisten buiten het ZGT. Naast onze vestiging in het ZGT hebben wij een vestiging in Enschede. Kijk voor meer informatie op het tabblad contact.

Visie en manier van werken

Fysiosmile is ontstaan vanuit een behoefte aan gespecialiseerde therapie voor hals-, kaak-, en aangezichtstherapie. Wij werken vanuit een multidisciplinaire aanpak waarbij de patiënt centraal staat.

Ina Alberts

Algemeen fysiotherapeut. Geregistreerd Orofaciaal therapeut. Manueel therapeut (Master).
» Lees meer over Ina Alberts.

Maartje van de Moesdijk

Algemeen fysiotherapeut. Orofaciaal therapeut.
» Lees meer over Maartje van de Moesdijk.

Nicole Schoenmaker

Algemeen fysiotherapeut.
» Lees meer over Nicole Schoenmaker.

Jeroen Zagers

Algemeen ergotherapeut.
» Lees meer over Jeroen Zagers.

 

Samenwerkingsverbanden

Fysiosmile werkt niet alleen samen met Kaakchirurgie Oost-Nederland (https://www.kaakchirurgieoostnederland.nl/nl/1/home), maar ook met andere artsen binnen en buiten ZGT en MST. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid netwerk van behandelaars waar wij u naar kunnen doorverwijzen. Voor ons is het belangrijk dat u de best mogelijk zorg krijgt en een oplossing voor uw klachten.

Aanmelden zonder verwijzing van een arts

U hoeft niet onder behandeling te zijn bij een arts. Ook zonder verwijzing van een arts kunt u zich bij ons aanmelden. Fysiotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Raadpleeg altijd uw verzekeringspolis voor de voorwaarden.