Waar zijn we goed in

Fysiosmile is een vrij toegankelijke praktijk waar jong en oud terecht kan voor gespecialiseerde therapie en zorg. Wij werken samen met Kaakchirurgie Oost-Nederland en met andere artsen en behandelaars binnen en buiten ZGT en MST.

Voor ons is het belangrijk dat jij de best mogelijk zorg krijgt en een oplossing voor jouw klachten in het hoofd- en halsgebied. Ons team van therapeuten helpt dagelijks mensen met onder meer kaak- en aangezichtsklachten of aanhoudende onbegrepen pijn. Lees meer over al onze specialistische behandelingen of vul direct ons contactformulier in voor meer informatie of een afspraak.

Onze specialisaties:

Kijken vanuit een breed perspectief

Hoe kunnen wij jou helpen? Die vraag is altijd ons startpunt. Ons enthousiaste team is bedreven, bekwaam en bevlogen en ziet de hele dag mensen met ‘hoofdklachten’. Maar wij kijken verder, luisteren naar jouw verhaal en zien meer. Na een grondige intake komen we tot een diagnose. Samen met medisch specialisten – vanuit een multidisciplinaire en interprofessionele aanpak –  werken we doelgericht aan jouw vitaliteit en ‘smile’.

Je bent ook welkom zonder verwijzing

Je kan bij ons terecht als je onder behandeling bent bij een arts, maar ook als dat niet zo is. Onze praktijk is vrij toegankelijk. Iedereen is welkom is, met of zonder doorverwijzing. Fysiotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Check altijd je verzekeringspolis voor de voorwaarden.