Afspraak maken

U kunt op onderstaande manieren een afspraak met ons maken. 

Bellen

Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar op de telefoonnummers:

Fysiosmile - Ina Alberts06-24334263

Dinsdag, woensdag, vrijdagochtend: ZGT Almelo

Donderdag: MST Enschede

 

Fysiosmile - Maartje van de Moesdijk06-39273456

Maandag, dinsdag en donderdag: ZGT Almelo

Woensdag: Ruimte voor Balans Enschede

 

Fysiosmile - Nicole Schoenmaker06-38188940

Maandag, dinsdag en woensdagochtend: Ruimte voor Balans Enschede

Donderdag: ZGT Almelo

 

Mailen

U kunt ons een afspraakverzoek sturen door het antwoordformulier in te vullen. Vul ons antwoordformulier in  en wij bellen u terug voor de bevestiging van uw afspraak.

Vragenformulier

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn is het belangrijk voor uw eerste bezoek onze intake vragenlijst in te vullen.

Fysiosmile gebruikt patiëntengegevens alleen voor het doel waarvoor de gegevens zijn opgeslagen. Fysiosmile deelt patiëntengegevens niet met derden, tenzij dit voor het opslagdoel nodig is. Fysiosmile bewaart patiëntengegevens niet langer dan nodig is op basis van het opslagdoel van de gegevens. Fysiosmile houdt met alle mogelijke middelen en maatregelen patiëntengegevens veilig voor inzage van onbevoegden. Fysiosmile vraagt toestemming aan de patiënten voor het opslaan van persoonsgegevens, als er geen behandelcontract gesloten is. Fysiosmile informeert patiënten over de rechten van de patiënt ten aanzien van zijn persoonsgegevens. Fysiosmile informeert haar patiënten over het doel van de verwerking van persoonsgegevens. Fysiosmile nformeert patiënten indien Fysiosmile bijzondere handelingen met de persoonsgegevens gaat verrichten.

Vergoedingen door zorgverzekeraars

Raadpleeg vooraf uw zorgverzekering of u in aanmerking komt voor vergoedingen.